top of page
BeMaPro

Maanrakentamisen projektinjohtopalvelua rakennusliikkeille

BeMaPron yksi kivijalka on vahva maanrakentamisen osaaminen, ja tätä maanrakentamisen osaamista tarjoammekin rakentajille projektinjohtopalvelu-mallilla. Olemme tällä hetkellä mukana mm. Skanska Talonrakennuksen kanssa Espoon Lippulaivan kauppakeskushankkeen katujen rakentamisessa, Jatke Oy:n kanssa Vuorikatu 24 hotellihankkeen pohjarakennusvaiheessa, sekä Rakennustehon kanssa Ogelin Verson aluehankkeen maanrakennus- ja runkorakentamisvaiheessa.

Yrityksestämme löytyy kattavasti erikoisosaamista niin pohjanvahvistukseen, paalutukseen, louhintaan kuin myös kunnallistekniikkaan, jotka ovat kaikki vahvasti läsnä muun muassa näissä edellä mainituissa toimeksiannoissa. Kun vahva maanrakentamisen osaaminen yhdistetään BeMaPro:n toiseen kivijalkaan, betonirakentamiseen, voidaan saavuttaa merkittävää aikatauluetua näiden kahden rakentamisen ”aselajin” tehokkaalla yhteensovittamisella. Keskiössä meillä on kuitenkin aina kokonaisuuden kannalta parhaaseen tulokseen ohjaava projektinjohtaminen.

Tarjoamamme projektinjohtopalvelun leimaava piirre on sen sisällön muokattavuus hankkeen- ja täten asiakkaamme tarpeita vastaavaksi


.


Maanrakentamisen optimoinnilla hankkeita käyntiin

Rakentamisen siirtyessä entistä haastavampien pohjaolosuhteiden alueille, on maanrakentamiseen liittyvien suunnittelu- sekä toteutusratkaisujen optimoinnin merkitys kriittinen jo rakentamispäätöstä tehtäessä. Projektinjohtopalvelu voidaankin käynnistää osaltamme tuomalla parhaat tuotantomenetelmät esiin tehtäessä päätöksiä suunnitteluratkaisuista. Toteutamme myös hankkeen maanrakentamisvaiheen tavoitebudjetin kattavin riskianalyysein yhdessä asiakkaan kanssa. Tavoite budjetista muodostuu toimintaamme ohjaavat raamit jatkaessamme kanssanne kohti rakentamista.


Verkostomme käytössäsi

Henkilöstöllämme on kattavat verkostot maanrakentamisen kentässä toimiviin urakoitsijoihin ja toimittajiin. Laadimme tavoitebudjetin perusteella hankintasuunnitelman ja tuomme hankkeen vaatimuksiin parhaiten vastaavat toimijat käyttöönne. Toteutamme yhdessä kanssanne hankinnan valmistelevat toimenpiteet hoitaen kanssanne toimittajien kilpailutuksen sekä sopimusneuvottelut varmistaen hankinnalle asetettujen tavoitteiden toteutumisen. Pyrimme luomaan asiakkaallemme mahdollisuuden maanrakentamiseen liittyen aina mahdollisuuden valita maanrakentaminen pienemmin hankintakokonaisuuksien, verrattuna perinteisempään maanrakennusvaiheen yhden hankintapaketin hankintaan.

Hankintasopimukset tehdään aina teidän ehdoillanne, joten myös lopullinen päätösvalta on käsissänne. Samalla pyrimme luomaan mahdollisuuden välttyä hankintaketjussa kertautuvilta katteilta ja riskivarauksilta.


Maanrakentaminen ennakoiden

Projektinjohtopalveluun voidaan sisällyttää myös tuotantoon liittyvien suunnitelmien laatiminen ja rakentamisen johtaminen työmaalla. Laadimme puolestasi projektinjohtopalvelun alaisiin töihin aikataulun, laatusuunnitelmat, sekä työturvallisuussuunnitelmat huolehtien näiden suunnitelmien mukaisesta toteutuksesta.

Ajatuksistamme rakentamisen aikatauluttamista kohtaan voit lukea tarkemmin tämän linkin takaa.

Sovitamme yhteen rakentamisen ja varmistamme, että valitut urakoitsijat toimittavat sovitun mukaisen lopputuotteen. Voimme varmistaa myös puolestasi hankkeen kustannusennustamisen ja tulosseurannan. Toimimme tarvittaessa viranomaisiin päin vastaavan työnjohtajan roolissa.

Rakennustyömaan johtamisen osalta näemme tärkeänä valmistautumisen mahdolliseen sekä mahdottomaan ja vielä tärkeämpänä välittömän reagoinnin.


Maanrakennuksen tulevaisuus on laadussa

Pysymme tiukasti ajan hermolla siitä, mitä maanrakentamisen lähitulevaisuus tuo tullessaan. Koska maankäyttö- ja rakennuslain uudistumisen myötä laatuun tullaan kiinnittämään entistä enemmän huomiota, otamme asian huomioon jo ennakoiden. Jokaisen rakennusalan yrityksen tuleekin panostaa asuinrakentamisen laadukkaisiin maanrakennustöihin.

Kun projektin johtaminen ostetaan ulkopuoliselta asiantuntijalta, jonka erikoisalana on maanrakennus, voi yritys itse keskittyä samalla omaan erikoisosaamiseensa.

Lue lisää BeMaPron projektinjohtopalvelusta ja ota yhteyttä!

177 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page