top of page
BeMaPro

Työntekijöiden vire mitattu - vire hyvällä tasolla- parannettavaa on aina

eNPS on muodostunut standardiksi työntekijäkokemuksen mittaamisessa. Se tiivistää työntekijöiden kokemuksen yhteen numeroon, joka kertoo, missä määrin henkilöstö kokee olevansa yrityksen suosittelijoita - eli kuinka he todennäköisesti he voisivat suositella työpaikkaansa muille.


Tässä marraskuussa mitattu tulos oli 62,5. 
“Meillä on tavoitteena eNPS 80 ja osaltaan täytyy todeta, että tavoite ei täyttynyt. Mutta  tiedetään myös varsin hyvin että se on todella, todella kova tavoite, varsinkin kasvua tavoittelevalle yritykselle.” “Meillä kuitenkin on visiona olla se halutuin rakentamisen tuotantovaiheen asiantuntija ja työnantaja. Siten tavoitteet tuleekin olla kovat” toimitusjohtaja Mikko Haro kertoo.


“Haluamme kehittää toimintaamme pitkäjänteisesti ja kestävästi. Siksi mittaamme työntekijöidemme tyytyväisyyttä säännöllisesti, ja teemme muutoksia sen mukaan. ” 


Vuoden 2022 kesällä luku oli täysi 100. Sen  jälkeen firma on kasvanut ja muutoksia on tapahtunut. 


Miksi ennemmin töissä BeMaProlla kuin kilpailijalla


Kyselyssä tuli esiin, miksi työntekijät valitsevat ennemmin BeMaPron työpaikakseen, kuin kilpailijan. Selkeimpänä tuli esille monipuoliset työtehtävät, jotka ovat sopivasti haastavia ja joita ei muualla pääse tekemään. 


Työtehtävien lisäksi kehuja sai hyvä ilmapiiri, tekemisen meininki, vapaus ja hyvä palkka. BeMaPron tapa toimia perustuu yhteistyöhön ja matalaan hierarkiaan firman sisällä, mikä mahdollistaa näiden asioiden realisoitumisen arjessa.


“Pikkupulju täynnä ahkeraa proukkaa”


 BeMaProlla on erityisen osaavaa porukkaa, ja sen kehittämsieen myös panostetaan. Kouluttautumisen tarjoaminen on yksi työsuhde-eduista, mistä on saatu kiitosta. 


Yhteistyö työporukan kesken on BeMaPron yksi toiminnan peruspilareista, ja jokaisella tekijällä on takanaan koko firman hartiat. Yhteistyö on kuitenkin asia, johon täytyy jatkuvasti panostaa, jotta se toimii. Sen kehittämistä siis tullaan jatkamaan. 


BeMaPro on 16 kovan luokan ammattilaisen pulju. Ja kaikki ovat kovan luokan tekijöitä, sillä työtä pelkäävä ei täällä pärjää. BeMaPro on sitoutunut tekemään tulosta asiakkailleen, ja siihen koko toiminta tähtää. 

Lue lisää BeMaPron tekijöistä Meistä-sivulla.

28 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page