top of page
BeMaPro

Karo Mäkelä mukaan lujittamaan BeMaPron hankintaosaamista

Hankintatoimen ammattilainen Karo Mäkelä on BeMaPron viimeisin vahvistus rautaisten osaajien joukkoon. Karolla on yli 15 vuoden kokemus asuntorakentamisen hankintatoimesta, viimeisimmät vuodet hankintapäällikön roolissa.


Karo näki uralleen potentiaalisimman ja kestävimmän tulevaisuuden BeMaProlla, kun rakennusala on murroksen edessä. Vanhat käytänteet muuttuvat, joten uusia ja joustavia palveluita tarvitaan vastaamaan markkinoiden kysyntää. BeMaPro on Suomessa edelläkävijä, joka tuo kotimaan kentälle sopivaa projektinjohtopalvelua vastaamaan kysyntään.“Rakennusala muuttuu, ja niin myös alan perinteiset toimenkuvat ja niiden vakaus. BeMaProlla voi kehittää uraa ja osaamista pitkäaikaisesti. Tulevaisuudessa kiinnostaa laajentaa osaamista myös teollisuuden ja betonirakentamisen kentillä, mikä on BeMaProlla mahdollista.“

BeMaPron palvelu perustuu rautaisiin ammattilaisiin ja osaamiseen projektinjohdossa. Palvelun perusarvona on tehdä asiakkaille tulosta rakentamisen toteutusvaiheessa.

Hankintatoimen osaamista

“Asuntorakentamisen projektinjohdossa pidän huolta tuloksen tekemisestä asiakkaalle. Me ollaan asiakkaan kanssa samalla puolella pöytää, ja pyritään yhdessä parempaan tulokseen. Kun tavoitteet ylitetään, tulee siitä siivu molemmille osapuolille. Avoin ja reilu toimintatapa on BeMaPron malli niin asiakkaiden kuin työntekijöiden kanssa,” Karo avaa toimenkuvaansa.


BeMaProlla on erityisinä osaamisalueina asunto-, teollisuuden ja betonirakentamisen projektinjohto. Osaamista jokaisella alueella pyritään kerryttämään ja kehittämään rekrytointien ja koulutusten kautta. Lisäksi jokainen asiantuntija saa työnsä tueksi koko BeMaPron tekijöiden osaamisen.

“On hienoa saada niin kova hankintatoimen osaaja kuin Karo meidän remmiin. Hänen osaamiselleen on tarvetta asiakkaidemme keskuudessa. Tunnettiin Karo jo aikaisemmista yhteyksistä, ja tiedettiin että sopii meidän porukkaan. Rekryprosessi meni keskusteluiden kautta sujuvasti, ja päästiin samantien aloittamaan hommat”, Mikko Haro, BeMaPron toimitusjohtaja kertoo rekryprosessista.

Henkilöstökeskeisyys

Henkilöstö on BeMaPro:n toiminnan keskiössä. Osaavat projektinjohdon ammattilaiset ovat BeMaPro:n yksi oleellisimmista kilpailueduista. Ja siihen panostetaan jatkuvalla osaamisen kehittämisellä, ja henkilöstöön investoimalla. Kun yritys kasvaa, ihmiset pääsevät myös kasvamaan.

“On hienoa olla näin kovan luokan osaajien kanssa tekemisissä. Laaja toimintakenttä ja mahdollisuus kehittää itseään laajasti ovat syitä miksi oli helppo valita liittyä BeMaPro:n remmiin. Hienoa antaa omaa osaamistaan, ja samalla jatkuvasti oppia muilta.” Karo kertoo kokemuksistaan.


“Pyrimme siihen, että meidän asiantuntijat voivat tehdä parhaansa ja ylittää itsensä. Annamme heille työnsä tekemiseen mahdollisimman hyvät lähtökohdat”, Mikko kertoo. Työn tekemisen lisäksi työntekijöihin panostetaan, esimerkiksi laajoilla vapaa-ajan vakuutuksilla ja työhyvinvointieduilla. Toimintatapoihimme kuuluu keskeisesti avoimuus ja pyrimmekin pitämään koko henkilöstömme ajantasalla siitä missä toimeksiantomme menevät ja miltä tulevaisuus näyttää. Pyrimme myös jatkuvasti osallistamaan koko joukkueemme asioiden ja yhteiseksi toimintavoiksemme määritettyjen asioiden kehittämiseen. Tämän lisäksi on toki työporukan yhteisiä iltamia ym. vapaa-ajan tekemistänvahvistamassa yhteisöllistä kulttuuria.

Yhteisöllinen työympäristö

BeMaPron asiantuntijat jakavat osaamistaan ja tietojaan laajasti keskenään, ja auttavat toisiaan eri projekteissa. Tämä vahvistaa avointa ja yhteisöllistä kulttuuria, joka on yksi BeMaPron tunnusmerkeistä.

“Olen kotiutunut BeMaPro:lle nopeasti. Olen päässyt tekemään töitä vanhan tutun kanssa, joten on ollut kivaa. Lisäksi työtehtävät ovat sopivan haastavia, motivoivalla tasolla” Karo kertoo aloituksesta BeMaProlla.


“Toteutamme avointa keskustelukulttuuria koko firmassa, niin työntekijöiden kanssa kuin asiakkaiden suuntaan,” Mikko kertoo. “Se on hedelmällisen yhteistyön pohja.”

Karo löysi tiensä BeMaPro:lle aiempien työyhteyksien kautta. BeMaPron tekijöillä on laajat ammatilliset verkostot, jotka kattavat alihankkijoita ja yhteistyökumppaneita, joita laajennetaan kentällä jatkuvasti. Nämä verkostot asiakas saa projektinjohdon palvelun kautta käyttöönsä.

BeMaPro toivottaa Karon lämpimästi tervetulleeksi joukkoon, ja vahvaa uran jatkoa!


Mikäli kiinnostuit urasta BeMaProlla, soita Mikko Harolle, 040 754 7672.

239 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page