top of page
BeMaPro

BeMaPron tarina – mistä kaikki lähti, keitä me olemme ja mitä me teemme

BeMaPro syntyi rakennusalan tarpeeseen


BeMaPro hallitsee rakennusalan projektijohtamisen sekä betoni- ja maanrakennuksen, mutta miten ja miksi yrityksemme sai alkunsa?


Tarina alkaa

Syksyllä 2018 joukko rakennusalan ammattilaisia alkoi miettiä, että omaa osaamista voisi tarjota eri toimijoiden käyttöön uudella tavalla, ostopalveluna. Kokemusta oli rakennustuotannon avainrooleista suurissa rakennushankkeissa, kuten Tripla, Kehärata ja Länsimetro. Käytännössä oli huomattu, että yrityksiltä puuttuu usein tiettyä täsmäosaamista, minkä vuoksi joudutaan jättämään mielenkiintoisia projekteja ja tarjouskilpailuja väliin.


BeMaPron perustajaosakas ja toimitusjohtaja Kalle Tamminen kertoo:

– Emme ole vuokratyöfirma, vaan tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelun rakennusprojektien johtamiseen. Kun tuomme oman erityisosaamisemme asiakkaan tiimiin, saadaan siihen usein sellaista vahvistusta, että asiakas voi ottaa tehtäväkseen suurempia ja hankalampia projekteja, kuin mihin hän ilman meitä pystyisi.


BeMaPron ensiaskeleet otettiin keväällä 2019, ja täysillä päästiin tekemään töitä jo saman vuoden syksyllä. Perustajaosakkaiden lisäksi kevään ja kesän aikana meillä aloitti jo kolme työntekijää, sitten mukaan tuli myös kaksi uutta osakasta. Nyt olemme jo tehneet yhteistyötä monien suurten toimijoiden kanssa mielenkiintoisissa hankkeissa.


Toiminta on lähtenyt siis käyntiin erittäin hyvin, mutta uutta toimintamallia joudutaan vielä selittämään usein. Ulkomailla vastaavia palveluita on ollut tarjolla jo pidempään, mutta Suomessa BeMaPro on edelläkävijä alallaan.


Mitä BeMaPro tekee?

Kokonaisvaltainen rakentamisen johtaminen on työssämme keskeisessä osassa. Siihen voidaan sisällyttää esim. rakennussuunnitelmien optimointia, osaurakoitsijoiden hankintaa, sopimusten laatimista, aikataulutusta, kustannusseurantaa, viranomaisvelvoitteiden hoitamista ja tietenkin varsinaista työn johtamista. Toimimme siis asiakkaan apuna sekä projektin kehitysvaiheessa että toteutuksessa.


Pelkästä vuokratyövoimasta ei siis ole kyse, vaan BeMaPron paketti on aina suurempi kokonaisuus. Asiakkaan käyttöön tarjotaan aina koko yrityksemme osaaminen, ei vain yhtä henkilöä määräajaksi tiettyyn tehtävään.


Tarjolla on myös betoni- ja maanrakentamisen asiantuntijapalveluita, kuten valutöiden valvontaa, urakkalaskentaa ja asiantuntijalausuntoja omaan erityisosaamiseen liittyen. Se, mitä palvelupaketti sisältää, riippuu aina asiakkaamme tarpeista, eikä kahta samanlaista pakettia oikeastaan olekaan.


Tarina jatkuu

BeMaPron toiminta kehittyy jatkuvasti ja tiimi kasvaa aina tarpeen vaatiessa. Nyt tammikuussa 2021 kokoaikaisia työntekijöitä on 11. Jatkossa toimintaa pyritään kasvattamaan sillä edellytyksellä, että osaavia ja sopivia työntekijöitä löytyy.


– Haluamme aidosti tuoda meidän toimintamallia yleisemmäksi tavaksi johtaa rakennushankkeita ja olla tietenkin itse tässä mallissa johtava palveluntarjoaja. Tavoitteena on olla avainroolissa merkittävissä rakennushankkeissa, toteaa Kalle Tamminen.


Mahdollistamme kumppaneidemme menestyksen auttamalla rakennushankkeiden johtamisessa. BemaPron uniikin toimintamallin avulla asiakkaamme saa laadukasta työtä – ja säästää kokonaisuudessa aikaa sekä rahaa.

487 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page