top of page
BeMaPro

BeMaProhon uutta osaamista


Eetu ja Antti odottavat mielenkiintoisia projekteja


Antti Isomäki ja Eetu Terho aloittivat työt BeMaProlla toukokuussa 2021, ja kyselimme heidän tuntemuksiaan tuoreeltaan uuden työn äärellä.


Kuka olet ja mitkä ovat taustasi?

Eetu: ”Olen 30-vuotias helsinkiläinen, koulutukseltani rakennusinsinööri (AMK) ja olen aina työskennellyt pääasiassa rakennustyömailla. Vuonna 2014 aloitin työnjohtoharjoittelijan työt töiden ohella, joita tein aina valmistumiseeni saakka vuoteen 2017. Valmistuttuani halusin nähdä mitä muuta rakennusala voi minulle tarjota, joten kokeilin hetken virkamiehenä työskentelyä kaupungin aluerakentamisyksikössä vain todetakseni, että se ei ole meikäläistä varten. Tämän jälkeen työkokemusta on karttunut työmaainsinöörin ja vastaavan työnjohtajan roolissa.”


Antti: ”Olen Antti Isomäki, 30-vuotias rakennusinsinööri. Kotoisin olen Kortesjärveltä, mutta muutan pian Espooseen. Kokemusta rakennusalalta on kertynyt enimmäkseen maa-, katu- ja pohjarakentamisesta. Olen toiminut työnjohtajana muun muassa Tampereen raitiotiehankkeella Hämeenkadulla, Triplassa aseman perustusten porapaalutuksen aluevastaavana sekä Keilaniemen K-tornin kehityshankkeella pohjarakentamisen työnjohtajana. Olin näiden lisäksi tukiseinien ja porapaalutuksen sekä pilaristabiloinnin työnjohtajana useammalla pienemmällä työmaalla aliurakoitsijan edustajana noin kahden vuoden ajan.”


Mitä työhösi BeMaProlla kuuluu?

Eetu: ”Lyhyesti sanottuna työmaiden projektihallintaa kustannustehokkaasti siten, että laadusta ei tingitä sekä aikataulutavoitteet mielellään vähintäänkin saavutetaan. Todellinen työn sisältö riippuu todella paljon kohteen luonteesta sekä siitä, mitä sopimusneuvotteluissa on sovittu.”

Antti: ”Tällä hetkellä työskentelen Espoossa Skanskan Lippulaivan työmaalla katurakentamisen parissa. Tehtäväni on valvoa katurakentamisen aikataulua, kustannuksia, laatua ja työturvallisuutta. Kyseisen urakan erityspiirteenä on töiden yhteensovittaminen alueella toimivien kauppakeskusrakentajien, asuntorakentajien ja Länsimetron Espoonlahden aseman rakentajien kanssa. Hyvän lopputuloksen kannalta tärkeintä onkin yhteensovittamisessa onnistuminen. Aikaikkunat kullekin toimijalle on myös tarkkaan aikataulutettu, joten ennakkoiva työnsuunnittelu ja pohjaolosuhteiden selvittäminen on kriittistä.


Mitkä ovat olleet ensivaikutelmat uudesta työstä?

Eetu: ”Mahtavat, etenkin kun olen aiemmin työskennellyt osan henkilöstön kanssa ja heiltä olen kuullut pelkkää hyvää niistä, joita en vielä tunne. Olen innoissani siitä, että pääsen työskentelemään huippuammattilaisten kanssa, mikä myös osaltaan motivoi minua kehittämään omaa ammatillista osaamistani ja tekemään parhaani oman työni eteen.”


Antti: ”Ensivaikutelmat ovat hyvät. Kollegat ovat ammattitaitoisia, työkaverit tsemppaavat ja auttavat toisiaan. Aina voi kysyä, jos jokin asia askarruttaa.”


Mitä odotat työltäsi BeMaProlla jatkossa?

Eetu: ”Mielenkiintoisia projekteja, jotka kehittävät omaa osaamistani sekä avointa tiimityöskentelyä hyvässä hengessä.”


Antti: ”Työltäni BeMaProlla odotan ammattitaitoni kehittymistä ja mielenkiintoisia projekteja.”


BeMaPro tarjoaa asiakaslähtöistä projektinjohtopalvelua vaativiin betoni- ja maanrakennushankkeisiin. Lue lisää meistä ja ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut palveluista tai työskentelemään meillä!


620 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page