top of page
BeMaPro

BeMaPron projektinjohtoa palveluna Varte Oy:lle

Helppo ja matalariskinen ratkaisu kasvun tukenaAvaimet käteen -malli työmaan johtoon

Hangon uusi S-market rakennetaan viimeistä listaa myöten BeMaPron projektinjohdon alla, joka toimii hankkeessa täysin Varte Oy:n ”väreissä”. Projektinjohdon palvelu on räätälöity vastaamaan suoraan rakennusprojektin tarpeisiin. Hangon S-marketin kohdalla se tarkoittaa koko työorganisaation johtamista, toteutusvaiheen ja työmaan johtamista, sekä osin hankintatoimea ja osallistumista suunnittelun ohjaukseen. BeMaPron kanssa työskennellessä voi olla varma, että johto on kokenutta ja ammattimaista.


Vartella on nyt useita isoja projekteja rakenteilla, ja omat osaajat eivät riitä uudelle paikkakunnalle. Tähän Bemapron projektinjohto on ratkaisu, joka tuo joustavaa palvelua Varten kasvun tueksi, räätälöitynä juuri tämän työmaan toteuttamiseen.


“Hyvien referenssien avulla oli helppo tehdä päätös, joka tuki Varten toiminnan kasvua myös Hankoon”, sanoo Mikko Sirviö, Varte Oy:n toimitilarakentamisen johtaja. “Yhteistyö aloituksessa on sujunut hyvin, ja olemme tyytyväisiä, että voimme rakentaa liiketilaa uudella paikkakunnalla.”


Varte Oy rakentaa Hankoon uuden S-market-liikerakennuksen. Rakennettava ala on noin 3 700 m², mikä käsittää lisäksi neljä erillistä liiketilaa. Pihalle tulee yli 100 paikan parkkialue sekä sähköautojen latausasema. Kohteeseen asennetaan lisäksi maalämpö ja aurinkopaneeleja.


Työt käynnistyivät maanrakennustöillä huhtikuussa 2023, ja luovutetaan tilaajalle toukokuussa 2024.


Hankkeen toteutusvaiheen johtaminen


BeMaPron ammattilaiset vastaavat työmaan johtamisesta. Käytännössä tämä kattaa ennakkosuunnittelun, päivittäisen työmaan edistymisen seuraamisen, viestinnän ja poikkeamiin reagoimisen. Sisältäen palaverien pitämisen ja raportoinnin, joka on työmaan vastaavan tehtäviä.


Työmaan etenemisestä viestitään päivätasolla, sekä viikkotasolla kirjallisesti työmaatiedotteiden muodossa.Näin tilaaja sekä rakennuttaja vovati olla huoletta projektin etenemisestä.

BeMaPro varmistaa, että työmaa noudattaa turvallisuussäädöksiä, on lainmukainen, ja täyttää laatuvaatimukset. Laadukkaan työmaanjohtoon kuuluu taloudellisten, laadullisten ja aikataulullisten kokonaisuuksien johtaminen, ja näiden kaiken keskiössä on turvallisuuden johtaminen. Nämä ovat BeMaPron projektinjohdon kulmakiviä.


Lisäksi työmaan etenemisestä viestitään päivätasolla, sekä kirjallisesti viikoittain. Näin kaikki pysyvät kartalla, miten työmaan eri kohteet edistyvät. Tiivis yheistyö luo luottamusta, ja muutoksiin pystytään reagoimaan nopeasti.


Näin Varte voi olla huoletta projektin etenemisestä, laadusta ja turvallisuudesta.Työmaatoimihenkilöt tulevat Bemaprolta, ja projektia viedään eteenpäin Varten toimintajärjestelmän mukaisesti, Varten työpäällikön alaisuudessa. Esimerkiksi palaverikäytänteet, turvallisuuskäytänteet ja laadun tarkkailu ovat Varten käytänteiden mukaiset.


Vastuullamme on myös osa projektin hankinnoista, ja näin asiakas saa käyttöönsä koko BeMaPron alihankintaverkoston.


Projektinjohto palveluna on helppo ja vähäriskinen ratkaisu


Projektinjohtopalvelu mahdollistaa laajempien ja haastavampien kokonaisuuksien tarjoamisen, varmistamalla avainasemiin alan rautaiset ammattilaiset. Näin turhat virheet ja riskit ovat epätodennäköisempiä.


Hankintasopimukset on tehty Varten nimiin, jolloin myös lopullinen päätöksentekovalta säilyy Vartella. Näin vältytään hankintaketjun turhilta kertautuvilta katteilta ja riskivarauksilta.


BeMaPro varmistaa, että asiakkaan tarpeisiin löytyy aina meritoituneita osaajia, ja näin osaajapula ei ole kasvun esteenä. Tarjoamamme projektinjohtopalvelun avulla niin maantieteellinen, kuin myös kattavampien kokonaisuuksien myötä tapahtuva liiketoiminnan kasvattaminen on ketterä vaihtoehto. Erikoistuneet ammattilaiset mahdollistavat suurempien kokonaisuuksien tarjoamisen ketterästi ja projektikohtaisesti.


“Varten kanssa hankkeesta neuvottelu meni hyvässä ja avoimessa yhteistyössä, ja oli helppo löytää hanketta parhaiten palvelevat toimintatavat” Mikko Haro, BeMaPron toimitusjohtaja kertoo. “Näen että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kaikkein eniten lisäarvoa, kun pääsemme toimimaan edustajanaan läpi hankkeen, tarjoamalla toteutusvaiheen johtamisen avaimet käteen malilla.”


Haluamme kuulla sinusta ja olla avuksi kaikissa kysymyksissäsi. Olipa kyseessä sitten palvelumme, projekti tai muu asia, olemme täällä auttaaksemme.


Lue lisää projektinjohdosta palveluna, ja mikäli haluat tietää lisää, kuinka malli sopisi teidän hankkeeseen, ota yhteyttä!


193 katselukertaa0 kommenttia

Comments


bottom of page