top of page
BeMaPro

BeMaProlta osaamista Lehto Tilat Oy:n hybrihankkeeseenBeMaPro on mukana Lehto Tilat Oy:n urakassa, jossa rakennetaan Helsingin Malmille 16-kerroksinen kerrostalo ja hotelli liittyvine pysäköintilaitoksineen. BeMaPro toimii kohteessa Lehdon edustajana vastateen kohteen runkorakentamisen ja julkisivuelementtien asentamisen projektinjohdosta. Urakan tilaaja puolestaan on NREP Oy.
Kuva: Neotri Oy


Runkorakentaminen kohteessa alkoi elokuun lopussa ja valmistuu toukokuussa 2022.

BeMaPro tuli mukaan hankkeeseen rungon tuotannon suunnitteluvaiheessa. Yleisesti onkin hyvä, että projektinjohtomme tulee mukaan hankkeeseen viimeistään tässä kohtaa. Mitä aiemmin yhteistyö aloitetaan, sitä tehokkaammin rakennusliike tai urakoitsija saa osaamisemme käyttöönsä.


Lehto Tilojen työmaapäällikkö Harri Tanhola sanoo, että vaikka yhteistyötä tehdään BeMaPron kanssa nyt ensimmäistä kertaa, oli joillakuilla Lehdon työntekijöillä jo aiempaa kokemusta yrityksestä ja sen palveluista. ”Meillä tiedettiin, että BeMaProlla on tietotaitoa betonirakentamisesta ja osaamista tällaisen vaativan rungon rakentamiseen. Palvelu ostettiin, koska halusimme varmistaa, että saamme tilaajalle laadukkaan tuotteen aikataulussa ja kustannustehokkaasti”, kertoo Tanhola.


Hyvä alku yhteistyölle

Yhteistyö on lähtenyt käyntiin hyvin sekä BeMaPron että Lehto Tilojen puolesta. ”BeMaProlta on saatu apua varsinkin betonialan osaamisen muodossa. Paikallavaluholvien lisäksi osa pystyrakenteistakin on paikallavalettavia. Tarjolla on rutinoitunutta, ammattitaitoista osaamista”, toteaa Harri Tanhola.


Myös BeMaPron kannalta yhteistyö on sujunut hyvin. Yhteydenpito ja tekeminen on ollut avointa, toimeksiannolle asetettujen yhteisten tavoitteiden saavuttamiseen tähtäävää niin työmaa-, hankinta-, kuin myös suunnitteluorganisaation kanssa.


Heräsikö sinulle kysymyksiä tästä hankkeesta tai BeMaProsta? Verkkosivuillamme voit tutustua projektinjohtopalveluumme tai ottaa meihin yhteyttä!

590 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page