top of page
BeMaPro

Rakennusalan tulevaisuus – miten projektinjohtopalvelumme muuttaa sitä?

Rakennusalan tulevaisuus – miten projektinjohtopalvelumme muuttaa sitä?


BeMaPro haluaa tarjota projektinjohtopalvelunsa kautta rakennusalalla toimiville yrityksille mahdollisuuden ottaa vastaan töitä entistä laajemmalla skaalalla tai toteuttaa projektit kokonaan uudella tavalla. Kun esimerkiksi talonrakentamisen osaaminen on teillä, ja infran, betonirakentamisen tai erityisrakenteiden tietämys tulee meiltä, saadaan kokoon voittoisa paketti.

Me haaveilemme siitä, että yritykset osaisivat etsiä apua ja saisivat sitä helposti ostopalveluna. Meidän tulevaisuuden rakennusalamme on siis hyvää yhteistyötä yli yritysrajojen!

Kohti rakennusalan tulevaisuutta BeMaPron avulla

Kun rakennusalalla toimivalle yritykselle on tarjolla laaja aluehanke, voi sille tulla tarve vahvistaa omaa tiimiä tietynlaisella osaamisella, joskus taas tarvitaan kokonaan vaihtoehtoinen tapa toimia. Tästä esimerkkinä tilanne, jossa yritys itse on keskittynyt talonrakennukseen, mutta aluehankkeessa täytyy huomioida lisäksi vaikkapa vesihuollon järjestäminen tai tukiseinien optimointi. Juuri tällöin me voimme tulla hätiin!

Koska BeMaPron projektinjohtopalvelun tyyppisiä palveluita ei ole Suomessa aiemmin ollut tarjolla, ei apua yleensä osatakaan lähteä hakemaan ulkopuolisilta yrityksiltä. Kun opitaan pyytämään apua sekä antamaan ohjat osaaviin käsiin, saadaan hyvä yhteistyö, jonka myötä saatu jaettu voitto on varmasti parempi kuin yksin tehty tappio.

Haluamme, että rakennusyritykset pääsevät tekemään projekteja ja erityisesti aluehankkeita aiempaa laajemmalla skaalalla hankkimalla meiltä projektinjohtopalvelun. Meillä on asiantuntijoita, jotka ovat valmiina osallistumaan monenlaisiin hankkeisiin, ja tukemaan asiakkaitamme oman erikoisalansa tehtävissä infran, betonirakentamisen ja muiden erityisrakenteiden kanssa.


Yhteistyö Vallilan aluehankkeessa Pohjola Rakennuksen kanssa toteutetussa Vallillan aluehankkeessa pääsimme yhteiseen tavoitteeseen sekä ratkomaan juuri edellä kuvattuja haasteita. Pohjola Rakennuksen loistava työmaaorganisaatio sai keskittyä rakenteilla oleviin talohankkeisiin samalla, kun meidän vastuullamme oli haastava kadunsiirto kaikkine velvoitteineen. Lisäksi analysoimme parkkihallin hankekehitysvaiheessa, mitä ja millaisia suunnitelmia kaivannon toteuttajat tarvitsevat, jotta tarjousvaiheessa riskiprosentti olisi mahdollisimman pieni ja työ tehokasta.


Projektinjohtopalvelumme on yksi askel kohti rakennusalan tulevaisuutta. Se on malli, jossa toimimme asiakkaamme edustajina läpi koko hankkeen tai osan siitä. Teille asiakkaana malli tarjoaa mahdollisuuden saada käyttöönne huippuosaajat jo siinä vaiheessa, kun päätöstä hankkeeseen lähtemisestä suunnitellaan, päättyen siihen, kun taloudelliset loppuselvitykset on pidetty ja hanke tai urakka luovutettu. Kyseessä ei ole vain yhden projektipäällikön ”vuokraus”, vaan saatte käyttöönne koko tiimimme tietotaidon.


Jos kiinnostuit, lue lisää ja ota yhteyttä!179 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page