top of page
BeMaPro

“Asiakkaalle pitää pystyä tekemään tulosta” - BeMaPro:n toimitusjohtaja Mikko Haro

"Me tehdään vahvuuksilla ja osaamisella, eikä titteleillä" toteaa Mikko Haro BeMaPro:n toiminnasta. "Kun on oikeat henkilöt oikeissa paikoissa, ja keskitytään riitelemisen sijaan yhdessä onnistumiseen, tehdään aidosti tulosta." Tähän kiteytyy BeMaPro:n toimintamalli, ja sitä näkemystä Mikko toimitusjohtajan pestissä toteuttaa.


BeMaPro:n toimitusjohtaja Mikko Haro

“Me tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden  maantieteellisen ja toiminnalliseen laajentumiseen” Mikko kiteyttää BeMaPron hyödyn asiakkaalle. Kun rakennusliikkeellä on tarve laajentua  uusille paikkakunnille tai tarjota laajempia kokonaisuuksia, BeMaPro tarjoaa PJP-mallilla osaajia tarpeen mukaan. Projektinjohtopalvelu mahdollistaa tiettyyn hankkeen osaan vaadittavan täsmäosaamisen ketterästi - vaikkapa vaativan  betonirakentamisen tai tuotantovaiheen suunnittelun toteuttamiseen.


Onnistuneita rakennushankkeita yhdistää oikea osaaminen ja hyvä johtaminen. BeMaPro tarjoaa molempia palveluna, koko hankkeelle tai konsultaationa tiettyyn osaan.


Se tehdään, mikä luvataan

 

BeMaProlla panostetaan laatuun, turvallisuuteen, taloudellisuuteen ja aikataulussa pysymiseen. Jokaisella projektilla on tietyt prioriteetit, jotka riippuvat hankkeen luonteesta ja tilaajan tavoitteista. Oli ne sitten talouteen, laatuun, turvallisuuteen, vastuullisuuteen tai ympäristöön liittyviä. 


BeMaPro selvittää jokaisen asiakkaan tavoitteet, ja tietää, mitä tuotantovaiheessa on priorisoitava, jotta niihin päästään. ”Mä näen, että rakentamisessa ja oikeastaan monessa muussakin asiassa mennään pieleen siinä, ettei oikeasti tiedetä mitä halutaan, tehdään vaan. Maalin pitää olla todella kirkkaana kaikilla tiedossa,” Mikko Haro teroittaa.  

 

"Jos asia on tekemisen arvoinen, se tehdään hyvin." voisi olla Mikon motto. Ja sen toteutumisen hän haluaa myös varmistaa BeMaPro:n toiminnassa. “Meidän tavoitteena olla paras siinä mitä tehdään".  


Se tehdään, mikä luvataan. Luottamus on yhteistyön perusta, ja se ohjaa niin Mikon kuin BeMaPro:n toimintaa. “Me pyritään parhaaseen tulokseen kokonaisuuden kannalta, ja sen mukaan myös teemme sopimukset. Jos asiakas onnistuu, mekin onnistumme, eikä ole mitään vastakkainasettelua” Mikko korostaa. 


Ei tilaa huonolle johtamiselle


Materiaalien ja muiden resurssien kallistuessa, tulee hyvin johdettu hanke entistä tärkeämmäksi. Laadukas projektinjohto on hyödyksi rakennuttajalle, ja toimii luotettavana lisäresurssina rakennusliikkeelle ja urakoitsijalle. 

 

Mikko on ylpeä työstään, kuin myös kollegoidensa työstä. BeMaPro:lla on erityisen meritoituneita tekijöitä teollisuus-, asunto-, maa- ja infrarakentamisen alalta. Lisäksi löytyy asiantuntijuutta suunnitelmien kehittämisestä, hankinnasta ja työmaanjohdosta. “Me osataan paljon, mutta ei kaikkea. Eikä me tehdä sitä, mitä ei osata,” Mikko sanoo.. 

 

Lue lisää BeMaPro:laisista tekijöistä, sekä palveluista ja referensseistä, kuinka voit hyödyntää meidän osaamista hankkeessasi.  

 


30 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page